Hundetræning / Info

Info

Da jeg har så mange trofaste kursister, tager jeg ikke nye ind. Derfor bliver der heller ikke slået hold op på denne side pt.

 
For deltagelse på holdene, er det en forudsætning, at din hund er venligsindet over for andre hunde og at den kan trænes uden snor, mens der samtidig trænes andre hunde på banen. Har du spørgsmål til dette, så ring venligs til Liza på tlf. 20208592 inden tilmelding
 
Man parkerer på grusparkeringen ved ridebane, container og hestetrailere. Man må ikke holde foran garagen.

Når man ankommer til Egemosegård skal hunden være i snor. Hundeleg aftales med de andre hundeejere og foregår nede ved søen/marken. Jeg anbefaler,  at man venter til efter træning. Der er god mulighed for at gå tur af marksti ned til- og langs med Bastrup Sø. Det kan ske, at man møder en løs hund fra stalden, men de er alle vel socialiseret og venlige.

Egemosegård Hundetræning holder til på- og er et samarbejde med Egemosegård, som er ejet og drevet af Vibeke Andersen. Vibeke og hendes datter Ida har flere hunde og træner med på flere hold med to af dem, Kenzo og Shiva. Vibeke driver på stedet Egemosegård, Klub Camille samt ISAR.

Hestene på Egemosegård er vant til hunde, men vær opmærksom og det er selvfølgelig strengt forbudt for hundene at færdes på hestefoldene.
 
Der er strøm på alle hegn omkring hestefolde/stalde, så pas på jeres hunde ikke får stød. Hundene reagerer forskelligt på, at få sådan et stød og for nogen hunde kan det være meget traumatisk.

Hundens efterladenskaber skal samles op på alle slåede arealer.

Tæver i løbetid må desværre blive hjemme, med mindre der i særligt tilfælde aftales andet. Gælder ikke på øvet hold.

Man må max. køre 30 km/t på hele Undinevej og max. 20 km/t når man kører gennem gården. Overhold venligst dette af hensyn til dyr og mennesker på gården samt naboer.

Der er toilet i længen, som ligger parallelt med ridehuset. Det er sidste dør væk fra vejen.
 
 
 
Der tages forbehold for evt. ændringer af datore. Aflyses en træningsdato erstattes den altid af en anden.
 
Hundene skal være vaccineret og ansvarsforsikret.
 
Først når træningsgebyr er indbetalt rettidigt har man sikret sig en plads på et hold.
  
Indbetalinger kan ske til:
Hundeplejen v/Liza Engkilde
Reg.nr. 5023 konto: 0001099826
(faktura fremsendes)
 
Afbud skal helst gives på tlf. 20208592, gerne sms.
 
Liza Engkilde | CVR: 34271844 | Lyngevej 216, 3450 Allerød  | Tlf.: 20 20 85 92 | liza@mail.dk